Dziednieciska pārtika

Viss, ko mēs lietojam iekšķīgi, ietekmē mūsu labsajūtu - mūsu ēdiens, dzēriens, garšvielas, ko lietojam...  

Ēdiens var būt gan slimības veicinātājs, gan zāles - dziednieka uzdevums ir sajust to, kas katrā reizē katram cilvēkam būtu piemērotāks. Un, kaut arī jušana un rezonanse starp dziednieku, klientu un ēdienu ir galvenais, pēc kā vadīties, noderēs arī pamata zināšanas par to, kādu iespaidu dažādi ēdieni atstāj uz mūsu ķermeni, mūsu emocijām, domām un enerģētisko aktivitāti. 

Vebināra tēmas: 
* Produktu grupu enerģētiskās vērtības un īpašības
* Galvenais, kas jāievēro izplatītāko saslimšanu gadījumos
* Gavēšana, ēšanas atkarība, badošanās, pārēšanās, bailes no ēdiena...
* Ko es patiesībā ēdu, un ko es domāju, ka ēdu....
* Piecu garšu nozīme spēkam un veselībai
* Savvaļas virtuves bagātības un īpatnības
* Doma un nolūks ēdiena gatavošanā
* Makrobiotikas pamati
* Piens, medus, ūdens
* Garšvielas kā zāles

Vadīs Marija Sils.

Iespējams iegādāties ierakstu.

Dalības maksa:
JLDz Ozolu kursam - par brīvu
Marta 2 vebināru dalībniekiem / kursa viesiem - par brīvu
Pārējiem JLDz kursu dalībniekiem 9,- e
Viesiem 18,- e

PIETEIKUMS TE

Par vebināru un tā ierakstu interesēties pa tel. +371 29393605, epasts: [email protected]